dilluns, 13 d’octubre del 2008

Crisi?? Mentre hi hagi diners...

Com tots sabem la CRISI econòmica és el gran tema de conversa ja des de fa un temps. Els diaris obren amb les caigudes de la borsa, els telenotícies no fan més que parlar de les mesures que intenta pendre el govern per salvar a cada país, i mentrestant la gent gasta i malgasta els diners.

La gran sorpresa que m'he endut avui a estat al obrir EL PERIODICO i trobar-me amb aquesta notícia que tant m'ha indignat:

"Fiesta lujosa de Dexia en Mónaco tras ser salvado por el Estado

El grupo bancario y asegurador francobelga Dexia celebró el pasado jueves una recepción lujosa para más de 200 invitados en el hotel más caro de Mónaco, pocos días después de que Bélgica, Francia y Luxemburgo tuvieran que inyectar en la entidad 6.400 millones de euros para evitar su hundimient. La recepción se realizó en el Hotel de París para festejar la apertura de la filial Dexia Private Banking. El grupo Fortis, que sólo logró evitar su quiebra gracias a la intervención pública, también realizó un banquete de lujo en Mónaco el viernes. "

O sigui, estem en crisi, els Estats no paren de donar diners als grans bancs per salvar-los, fins i tot arribant-los a nacionalitzar i aquests s'ho gasten amb festetes per a la classe alta. Així no arribarem a cap lloc...