dissabte, 18 d’octubre del 2008

Bones notícies per als amants de Robert Capa!



Després de que l'any passat sortís la notícia de que s'havien trobat els negatius perduts del gran fotògraf de guerra, finalment l'obra arriba a El Barbican de Londres. Però no patiu, que no haurem d'anar fins al Regne Unit per veure la gran obra de Capa, si ens esperem una mica, concretament al proper juny del 2009, podrem veure l'exposició a Barcelona!

Les exposicions ¡Això és la guerra! Robert Capa i Gerda Taro, arribaran a Catalunya de la mà del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) al juny del 2009 després d'haver passat per Nova York i Londres. ¡Això és la guerra! Compta amb 150 fotografies de Robert Capa.

Els negatius van desaparèixer en els últims moments de la Guerra Civil Espanyola, a causa del gran caos que es va crear. Però l'any passat van ser trobats en unes capses amb més de 3 mil negatius a la casa d'un general mexicà a Mèxic. Entre aquests negatius es trobaven alguns de Robert Capa i de la seua companya de treball i sentimental Gerda Taro.

Després de que aquest any hem pogut gaudir de les fotografies de Henry Cartier-Bresson al museu de la Caixa, a Tarragona, la notícia de la visita de l'altre gran geni de la fotografía és una gran alegria!!!


1 comentari:

Emmapetrés ha dit...

q monclu? nem a vore l'expo aquest estiu?